سفارش تبلیغ
صبا ویژن
بهار 1386 - رسانه




برادرانِ راستین به دست آر و بر شمارشان بیفزای که به هنگام آسایش، ساز و برگ اند و به هنگام سختی، سپر . [امام علی علیه السلام] پارسی بلاگ، پیشرفته ترین سیستم مدیریت وبلاگ
اوقات شرعی
کل بازدیدها:264473 .:. بازدید امروز:87
موضوعات نوشته ها

لینک به لوگوی من
بهار 1386 - رسانه

دوستان من

جستجو در متن وبلاگ

جستجو:

اشتراک در خبرنامه
 

آرشیو

آهنگ وبلاگ

وضعیت من در یاهو
  • فاطمه، فاطمه است نویسنده: محمد جواد
    چهارشنبه 86/3/9 ساعت 10:55 عصر

    بخش‏هایی از کتاب فاطمه، فاطمه است. (نوشته دکتر علی شریعتی)
    برای مشاهده کامل کتاب اینجا را کلیک کنید.

    از على خواسته بود تا او راشب دفن کنند، گورش را کسى نشناسد، آن دو شیخ از جنازه اش تشییع نکنند.
    و على چنین کرد.
    اما کسى نمى داند که چگونه؟ و هنوز نمى داند کجا؟ در خانه اش؟ یا در بقیع؟ معلوم نیست.
    آنچه معلوم است، رنج على است، امشب بر گور فاطمه. مدینه در دهان شب فرو رفته است، مسلمانان همه خفته اند. سکوت مرموز شب گوش به گفتگوى آرام على دارد. و على که سخت تنها مانده است، هم در شهر و هم در خانه، بى پیغمبر، بى فاطمه، همچون کوهى از درد، بر سر خاک فاطمه نشسته است.
    ساعتها است.
    شب -خاموش و غمگین- زمزمه درد او را گوش مى دهد، بقیع آرام و خوشبخت و مدینه بى وفا و بدبخت، سکوت کرده اند، قبرهاى بیدار و خانه هاى خفته مى شنوند.
    نسیم نیمه شب کلماتى را که به سختى از جان على بر مى آید از سرگور فاطمه به خانه خاموش پیغمبر مى برد: - "بر تو، از من و از دخترت، که در جوارت فرود آمد و بشتاب به تو پیوست، سلام اى رسول خدا".
    - "از سرگذشت عزیز تو -اى رسول خدا- شکیبائى من کاست و چالاکى من به ضعف گرائید. اما، در پى سهمگینى فراق تو و سختى مصیبت تو، مرا اکنون جاى شکیب هست".
    "من تو را در شکافته گورت خواباندم و در میانه حلقوم و سینه من جاى دادى".
    "انالله و اناالیه راجعون".

    فاطمه، فاطمه است


    دل نوشته‏ها نظرات دیگران ( )

  • سفر به کویت(2) 300 در کویت نویسنده: محمد جواد
    سه شنبه 86/2/4 ساعت 4:15 عصر

    در مدتی که در کویت بودیم فرصتی پیش آمد تا فیلم ضد ایرانی 300 را در یک از سینماهای کویت ببینم. البته با بلیطی به قیمت دو دینار و نصف یعنی چیزی حدود 8 هزار تومان.
    فیلم به زبان اصلی یعنی انگلیسی و با زیرنویس عربی بود و بخشی از صحنه های غیراخلاقی آن بنابر نوشته روزنامه های کویت سانسور شده بود.
    پس از پایان فیلم با چند نفر از حاضران در سینما به گفت و گو پرداختم و نظرشان را درباره فیلم پرسیدم. جالب اینکه همه تماشاچیان، فیلم را در سطح پایین کیفی ارزیابی کردند و یکی از دلایل فروش زیاد فیلم را جار و جنجال زیادی دانستند که درباره این فیلم در رسانه ها صورت گرفت.
    یکی از تماشاچیان که مسن تر از دیگران بود گفت: این گونه فیلم ها در شرق هیچ تاثیری بر مخاطبان ندارد زیرا شرقی ها به صورت مستقیم با فرهنگ و تمدن ایرانی ارتباط دارند و تبلیغات رسانه ای نمی تواند تاثیری بر این دیدگاه داشته باشد. اما مردم غرب به واسطه جو سانسور شدیدی که به صورت پنهان بر رسانه ها و فرهنگ آنها حاکم است ممکن تحت تاثیر این گونه فیلم ها قرار بگیرند.پ
    یکی دیگر از تماشاچیان فیلم که دبیر تحریر یکی از مجلات کویت بود دیدگاه جالبی درباره چرایی ساخت این فیلم داشت. وی معتقد بود جهان اسلام در حال حاضر به دنبال یک قطب برای بازیابی تمدن عظیم خود است و دراین میان ایران تنها کشوری است که علاوه بر شرایط مطلوب و حضور موثر در معادلات جهانی خود را متعهد به اسلام می داند و در عین حال از سابقه تمدنی بالایی نیز برخوردار است. اگر ایران چند سال آینده را نیز با این روند رو به رشد طی کند و در مقابل فشارهای دشمنان بدون عقب نشینی از اصول مسیر خود را ادامه دهد تبدیل به مهمترین قطب اسلامی جهان شده و تمدن جدید اسلامی را پایه  گذاری خواهد کرد.


    تیتراژ پایانی 300 در سینما مارینای کویت


    رسانه نظرات دیگران ( )

  • سفر به کویت(1) کویت نویسنده: محمد جواد
    دوشنبه 86/1/27 ساعت 5:56 عصر

    همان طور که در نوشته‏های قبلی نوشتم نوروز امسال فرصتی پیش آمد و در قالب یک برنامه کاری سفر یک هفته‏ای به کشور کویت داشتم. کویت کشوری کوچک در انتهای خلیج فارس است که در میان عراق و عربستان و آب‏های خلیج فارس واقع شده است. در واقع تنها مرز خشکی کویت به عراق و عربستان ختم می‏شود. کویت بیش از دو میلیون شهروند دارد که تنها یک میلیون از آنها کویتی الاصل هستند و بقیه از کشورهایی مثل ایران، هند، عراق، پاکستان، مصر و... به کویت مهاجرت کرده‏اند.
    بنابر آمار، نزدیک به 30 درصد از جمعیت کویت شیعه هستند، که البته این شیعیان خود دارای فرق مختلفی هستند. شیعیان کویت هرچند در اقلیت به سر می‏برند اما کرسی‏هایی در پارلمان کویت در اختیار دارند و همچنین برخی از وزرای کابینه کویت نیز شیعه هستند. نکته قابل توجه این‏که تا بیش از حمله عراق به کویت در سال 1991 شیعیان کویت از آزادی برخوردار نبوده و شرایط و امکانات مساوی مانند دیگر کویتی‏ها در اختیار نداشتند. در پی حمله عراق به کویت، یکی از معدود گروه‏هایی که در مقابل اشغالگران عراقی ایستاد و مبارزه کرد و در این راه شهدایی نیز تقدیم کرد، شیعیان بودند. پس از آن که کویت آزاد شد، دولت کویت پی به اشتباه خود در مورد شیعیان برد و از آن پس شیعیان کویت از آزادی نسبی برخوردار شدند و هم اکنون فعالیت‏های مذهبی خود را در قالب 60 مسجد و تعداد زیادی حسینیه و حوزه علمیه انجام می‏دهند و در عرصه سیاسی کویت نیز حضور فعالی دارند هرچند در دستگاه خلافت که به صورت خانوادگی اداره می‏شود از جایگاهی برخوردار نیستند.
    به واسطه امکانات زیادی که در اختیار شهروندان کویت قرار می‏گیرد، سفر به این کشور برای کسانی که تبعه کشورهای پیشرفته و یا کشورهای عضو شورای همکاری خلیج فارس نیستند بسیار سخت است و ویزای کویت به سختی صادر می‏شود. که البته همین دلیل باعث شده حضور توریست در کویت کم شده و به تبع آن بسیاری از مشکلات توریست‏ها به خصوص مشکلات فرهنگی در این کشور کوچک پیش نیاید. 
    واحد پول کویت دینار است که تقریبا معادل 3200 تومان ما می‏شود. که این قیمت بالا سبب شده اجناس عرضه شده در فروشگاه‏های کویتی برای ما ایرانی‏ها بسیار گران محسوب شود. در حالی که برای خود کویتی ها که به صورت متوسط ماهیانه هزار دینار درآمد دارند مناسب است.

    برج آزادی کویت


    رسانه نظرات دیگران ( )

  • درگیری به خاطر تئاتر! نویسنده: محمد جواد
    سه شنبه 86/1/21 ساعت 12:42 عصر

    دیروز به مناسبت دست‏یابی دانشمندان کشورمان به فن‏آوری هسته‏ای روز ملی انرژی هسته‏ای نام گذاری شد و به همین دلیل در شهرهای مختلف کشورمان برنامه‏های مختلفی اجرا شد و مردم و مسولین این واقعه فرخنده را جشن گرفتند.
    در قم هم به همین مناسبت در نقاطی از شهر، تئاتر خیابانی با موضوع انرژی هسته‏ای برگزار شد. در یکی از این تئاترها که در میدان جانبازان قم برگزار شد، یکی از بازیگران به عنوان مدافع دستیابی ایران به انرژی هسته‏ای و بازیگر دیگری به عنوان مخالف حضور داشتند و هر یک به بیان استدلال‏های خود درباره این مساله می‏پرداختند.
    در این میان یکی از تماشاچیان که از قضیه تئاتر خبر نداشت، تصور کرد که این دو شخص واقعا درباره این موضوع اختلاف دارند و به دفاع از حق ایران در دستیابی به انرژی هسته‏ای پرداخت اما چون طرف مقابل همچنان حرف خود را می‏زد او هم بی‏خبر از همه جا عصبانی شده و با وی درگیر شد. البته این درگیری با دخالت نیروی انتظامی بدون هیچ مساله‏ای به پایان رسید و بنده خدا تازه متوجه شد که این تئاتر است و سرکاری!
    این واقعه نشان‏دهنده این است که توجه به انرژی هسته‏ای از سطح مسولان خارج شده و عموم مردم هم ضرورت آن را درک کرده‏اند.


    خبر نظرات دیگران ( )

  • اولین یادداشت سال 86 نویسنده: محمد جواد
    سه شنبه 86/1/21 ساعت 10:37 صبح

    سال 85 با تمام خوشی‏ها و غم‏ها به ‏پایان رسید و با فرارسیدن بهار سال 86 که به نام اتحاد ملی و انسجام اسلامی نام گذاری شده فرا رسید.
    تعطیلات نوروز برای من فرصت مناسبی شد تا برخی از کارهایی عقب افتاده‏ام را انجام دهم.
    قبل از پایان سال با جمعی از دوستان، جامعه خبری تحلیلی پایداری «سرو»‏ را راه انداختیم که البته فعلا در مرحله آزمایشی است و به پوشش و تولید اخبار در حوزه فرهنگ عام پایداری بدن در نظر گرفتن قیودی چون کشور، زبان، دین و نژاد می‏پردازد.

    همچنین در این تعطیلات توانستم سفری به کویت داشته باشم که به تفصیل درباره آن در آینده می‏نویسم.


    رسانه نظرات دیگران ( )